Over Tessa

Tessa de Groot
Eigenaar W&I Group

Gedreven door enthousiasme, nieuwsgierigheid en een flinke dosis energie wil ik verschil maken door creatieve en haalbare oplossingen te bieden die gebaseerd zijn op de behoeften van de doelgroep. Mijn visie reflecteert op de identiteit van W&I Group; altijd in beweging, dicht op de doelgroep en de hoogst mogelijke waarde bieden voor onze opdrachtgevers.

Betrokken bij elk onderzoek
Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, beheer het relatiemanagement en geef leiding aan diverse projecten, zowel op operationeel als strategisch niveau. Daarnaast ben ik bij iedere opdracht onderdeel van het onderzoeksteam. In mijn ervaring als onderzoeker weet ik doelgroepen te bereiken en waardevolle input te vertalen naar een duidelijke aanpak.

Ik haal energie uit de verhalen en ervaringen van de respondenten die ik spreek. Die verhalen zijn de basis waarmee wij kansen kunnen identificeren om successen te behalen. Daadwerkelijk gehoor geven aan de behoefte van een doelgroep door bestaande inzet aan te scherpen of nieuwe inzet te ontwikkelen, dat is waarmee ik onze opdrachtgevers het liefst ondersteun. 

Trainingen
Ik geef trainingen en presentaties voor diverse maatschappelijke organisaties in Nederland over onderwerpen als het segmenteren van de doelgroep, emotionele beslissystemen en de kracht van sociale campagnes. Ik ben gespecialiseerd in social marketing, communicatie en branding. 

Wilt u kennismaken, een case voorleggen of heeft u interesse in een training? U kunt mij mailen op tessa.degroot@wibv.nl.

header-2