Online dashboard

Inmiddels jarenlang brengen wij onze passie voor social marketing over. Wij willen anderen online de kennis bieden die zij kunnen gebruiken om maatschappelijke vraagstukken op te lossen met social marketing. Door middel van het online social marketing dashboard op deze website kunt u onderdelen gebruiken uit social marketing die voor uw situatie waardevol zijn. Zo heeft u ongelimiteerd toegang tot de uitgebreide versie van de kennisbank, met interessante wetenschappelijke artikelen over social marketing onderwerpen zoals customer journey en nudging. Daarnaast zijn wij uw collega op afstand en staan voor u klaar als u vragen heeft of er even niet uitkomt. Uiteraard krijgt u de juiste tools aangeleverd om zelf aan de slag te gaan met social marketing binnen uw bedrijf of organisatie.

Kennisbank

Kennisbank

Een bibliotheek met verschillende onderzoeken, artikelen en literatuur waar u kennis uit kunt putten.

Tips en advies

Tips en advies

Slimme tips en handig advies om social marketing in de dagelijkse praktijk toe te passen, zoals een stappenplan voor ieder onderdeel.

Praktische tools

Praktische tools

Met de praktische tools kunt u meteen zelf aan de slag!

Naast ongelimiteerd toegang tot al deze onderdelen kunt u met een abonnement ook profiteren van persoonlijke social marketing diensten voor uw eigen projecten, zoals:

Waar heeft u behoefte aan?

Social marketing is een intensief traject waar wij u graag persoonlijk bij ondersteunen. Voor het laten uitvoeren van een social marketing onderzoek klikt u hier. Voor degenen die snel aan de slag willen in de praktijk, hebben wij een slimme digitale oplossing ontwikkeld. Met een social marketing abonnement krijgt u toegang tot uw eigen digitale social marketing omgeving, waar u zelf stappen kunt zetten met social marketing, ondersteund met onze expertise.

dashboard-ipad-xl

Collega op afstand

Bij het afsluiten van een abonnement krijgt u 50 credits cadeau. Hiermee kunt u zelf de eerste stappen zetten naar het toepassen van social marketing in de praktijk. Ieder onderdeel kunt u inruilen voor credits. Vervolgens upload u uw vraag of beschrijving. Wij nemen contact met u op om uw casus door te spreken en gaan direct voor u aan de slag. Zo heeft u altijd beschikking tot uw persoonlijke social marketing ondersteuning.

Het stappenplan

Hoe gaat u aan de slag met het aanvragen van het abonnement? En wat krijgt u dan? In onderstaande figuur ziet u dit proces.

1. Registreren

Meld u aan om samen met ons aan de slag te gaan

2. Bekijken

Bekijk onze verschillende abonnementen en services

3. Bestellen

Bestel uw dienst door middel van credits

4. Leren

Leer alles over social marketing, geheel aangepast aan uw eigen kennis en ervaring

Meer weten? Wij horen het graag van u!

Maak een afspraak