Trainingen, opleidingen en coachingstrajecten

Wilt u uw teamleden meenemen in het social marketing proces? Wij kunnen voor u een training op maat samenstellen, in iedere gewenste vorm.

Social marketing is een veelomvattende term.
Een tool, een werkwijze, een methodiek, een mindset. Het kent vele toepassingen en mogelijkheden.

Wanneer mensen gaan werken met social marketing gaat er vaak een nieuwe wereld voor hen open. Wij trainen en begeleiden veel professionals en studenten op het gebied van social marketing. Korte inspiratiesessies en workshops, of juist uitgebreide trajecten. Zelfs opleidingen op HBO en WO niveau behoren bij ons tot de mogelijkheden.

Door onze praktische aanpak kunnen de deelnemers direct de geleerde theorie omzetten in actie. Wij hebben onze expertise al in vele concrete cases ingezet en talloze mensen getraind. Beleidsadviseurs, communicatieadviseurs, projectleiders, HBO studenten, WO studenten, allen behoren tot de steeds groter wordende groep mensen die profiteren van het werken met social marketing.

In-house managing van social marketing

Ons team kan ook uw organisatie of bedrijf ondersteunen met het opzetten van uw eigen in-house social marketing management. Tijdens dit traject leren wij u de fijne kneepjes van het social marketing vak, zodat u er zelf binnen uw bedrijf mee aan de slag kunt. Dit coachingstraject heeft als doel om uiteindelijk alle basics van social marketing zelf te kunnen managen en overdragen aan uw medewerkers. Wij blijven hierin wel collega’s op afstand; vragen en adviezen zijn na dit traject altijd mogelijk.